Најављени семинари — разлика између измена

Извор: Семинари
Иди на навигацију Иди на претрагу
Ред 5: Ред 5:
 
!Број учесника
 
!Број учесника
 
!Линк ка најави
 
!Линк ка најави
|-
 
|[[7. семинар|7]]
 
|12/03/2016
 
|Панчево, ЕТШ "Паја Маргановић"
 
|до 30
 
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=2c318755-f0af-4f66-8568-a45d8c0e8eb7 Сајт ЗУОВ-а]
 
 
|-
 
|-
 
|}
 
|}

Измена на датум 16:02, 16. март 2016.

бр. Датум Место Број учесника Линк ка најави