Најављени семинари — разлика између измена

Извор: Семинари
Иди на навигацију Иди на претрагу
м
Ред 6: Ред 6:
 
!Линк ка најави
 
!Линк ка најави
 
|-
 
|-
|1.
+
|0.
|24.12.2016.
+
|-
|Фармацеутско-физиотерапеутска школа, Београд
+
|-
|30
+
|-
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=41e0bed1-36c4-410f-a053-cc080058f219 Сајт ЗУОВ-а, најаве]
+
|-
 
|-
 
|-
 
|}
 
|}

Измена на датум 11:27, 26. децембар 2016.

бр. Датум Место Број учесника Линк ка најави
0.