Најављени семинари — разлика између измена

Извор: Семинари
Ред 7: Ред 7:
 
|-
 
|-
 
|1.
 
|1.
|01.04.2017.
+
|29.04.2017.
|Образовни систем "Руђер Бошковић", Београд
+
|Економско-трговинска школа, Бечеј
 
|30
 
|30
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=94f815cd-10de-4557-a898-b44a38c7e93a Сајт ЗУОВ-а]
+
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=73f509be-5daa-4cda-b4d2-31135ad94867 Сајт ЗУОВ-а]
 
|-
 
|-
 
|-
 
|-
 
|}
 
|}

Измена од 7. април 2017. у 08:37

бр. Датум Место Број учесника Линк ка најави
1. 29.04.2017. Економско-трговинска школа, Бечеј 30 Сајт ЗУОВ-а