Најављени семинари — разлика између измена

Извор: Семинари
Ред 7: Ред 7:
 
|-
 
|-
 
|1.
 
|1.
|29.04.2017.
+
|27.05.2017.
|Економско-трговинска школа, Бечеј
+
|Основна школа „Кнез Сима Марковић“, Барајево
 
|30
 
|30
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=73f509be-5daa-4cda-b4d2-31135ad94867 Сајт ЗУОВ-а]
+
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=03756b23-3e86-4469-97df-6d6fe59916ba Сајт ЗУОВ-а]
 
|-
 
|-
 
|-
 
|-
 
|}
 
|}

Измена од 16. мај 2017. у 15:21

бр. Датум Место Број учесника Линк ка најави
1. 27.05.2017. Основна школа „Кнез Сима Марковић“, Барајево 30 Сајт ЗУОВ-а