Најављени семинари — разлика између измена

Извор: Семинари
Иди на навигацију Иди на претрагу
Ред 6: Ред 6:
 
!Линк ка најави
 
!Линк ка најави
 
|-
 
|-
|1.
+
|0.
|27.05.2017.
+
|
|Основна школа „Кнез Сима Марковић“, Барајево
+
|
|30
+
|
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=03756b23-3e86-4469-97df-6d6fe59916ba Сајт ЗУОВ-а]
+
|[ Сајт ЗУОВ-а]
 
|-
 
|-
 
|-
 
|-
 
|}
 
|}

Измена на датум 11:20, 8. јун 2017.

бр. Датум Место Број учесника Линк ка најави
0. [ Сајт ЗУОВ-а]