Најављени семинари — разлика између измена

Извор: Семинари
Иди на навигацију Иди на претрагу
Ред 6: Ред 6:
 
!Линк ка најави
 
!Линк ка најави
 
|-
 
|-
|1.
+
|0
|30.06.2018.
+
|
|Београд, Институ за модерно образовање
+
|
|30
+
|
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=783d04fa-a1f7-471f-a3bd-d5875902fff6 Сајт ЗУОВ-а]
+
|
 
|-
 
|-
 
|}
 
|}

Измена на датум 10:36, 2. јул 2018.

бр. Датум Место Број учесника Линк ка најави
0