Најављени семинари — разлика између измена

Извор: Семинари
Иди на навигацију Иди на претрагу
Ред 6: Ред 6:
 
!Линк ка најави
 
!Линк ка најави
 
!Линк за пријаву
 
!Линк за пријаву
|-
 
|3
 
|3/10/2015
 
|Београд
 
|30
 
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=7b781f5d-cfb4-42b0-941e-f73d42785b06 Сајт ЗУОВ-а, најаве]
 
|попуњен
 
 
|-
 
|-
 
|4
 
|4

Измена на датум 13:56, 5. октобар 2015.

бр. Датум Место Број пријављених учесника Линк ка најави Линк за пријаву
4 10/10/2015 Београд 30 Сајт ЗУОВ-а, најаве попуњен