Најављени семинари — разлика између измена

Извор: Семинари
Иди на навигацију Иди на претрагу
м
Ред 1: Ред 1:
Тренутно нема најављених семинара.
+
{| class="wikitable"
 +
!бр.
 +
!Датум
 +
!Место
 +
!Број учесника
 +
!Линк ка најави
 +
|-
 +
|[[5. семинар|5]]
 +
|16/01/2016
 +
|Београд
 +
|30
 +
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=1e5c697c-3577-4dde-904b-3e01df2016ce Сајт ЗУОВ-а, најаве]
 +
|-
 +
|[[6. семинар|6]]
 +
|23/01/2016
 +
|Београд
 +
|30
 +
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=00939202-6a2d-4dea-87e2-6b0265da7240 Сајт ЗУОВ-а, најаве]
 +
|-
 +
|}

Измена на датум 20:37, 10. јануар 2016.

бр. Датум Место Број учесника Линк ка најави
5 16/01/2016 Београд 30 Сајт ЗУОВ-а, најаве
6 23/01/2016 Београд 30 Сајт ЗУОВ-а, најаве