Најављени семинари — разлика између измена

Извор: Семинари
Иди на навигацију Иди на претрагу
м
м
Ред 5: Ред 5:
 
!Број учесника
 
!Број учесника
 
!Линк ка најави
 
!Линк ка најави
|-
 
|[[5. семинар|5]]
 
|16/01/2016
 
|Београд
 
|30
 
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=1e5c697c-3577-4dde-904b-3e01df2016ce Сајт ЗУОВ-а, најаве]
 
 
|-
 
|-
 
|[[6. семинар|6]]
 
|[[6. семинар|6]]

Измена на датум 10:59, 21. јануар 2016.

бр. Датум Место Број учесника Линк ка најави
6 23/01/2016 Београд 30 Сајт ЗУОВ-а, најаве