Најављени семинари — разлика између измена

Извор: Семинари
м
(Уклоњен целокупан садржај странице)
Ред 1: Ред 1:
{| class="wikitable"
+
 
!бр.
+
!Датум
+
!Место
+
!Број учесника
+
!Линк ка најави
+
|-
+
|[[6. семинар|6]]
+
|23/01/2016
+
|Београд
+
|30
+
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=00939202-6a2d-4dea-87e2-6b0265da7240 Сајт ЗУОВ-а, најаве]
+
|-
+
|}
+

Измена од 25. јануар 2016. у 12:38