Најављени семинари — разлика између измена

Извор: Семинари
Иди на навигацију Иди на претрагу
Ред 6: Ред 6:
 
!Линк ка најави
 
!Линк ка најави
 
|-
 
|-
|0.
+
|1.
|
+
|30.09.2017.
|
+
|ОШ "Јован Стерија Поповић", Београд
|
+
|30
|[ Сајт ЗУОВ-а]
+
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=f3363081-e292-418c-b0f6-a0c1f7fe7f2e Сајт ЗУОВ-а]
 
|-
 
|-
 
|-
 
|-
 
|}
 
|}

Измена на датум 11:12, 13. септембар 2017.

бр. Датум Место Број учесника Линк ка најави
1. 30.09.2017. ОШ "Јован Стерија Поповић", Београд 30 Сајт ЗУОВ-а