Одржани семинари — разлика између измена

Извор: Семинари
Ред 47: Ред 47:
 
|30
 
|30
 
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=2c318755-f0af-4f66-8568-a45d8c0e8eb7 Сајт ЗУОВ-а, најаве]
 
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=2c318755-f0af-4f66-8568-a45d8c0e8eb7 Сајт ЗУОВ-а, најаве]
 +
|-
 +
|[[8. семинар|8]]
 +
|19/11/2016
 +
|Сурчин, ОШ "Вук Караџић"
 +
|24
 +
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=d257c0b9-ac12-42ff-8a73-1cb6cf617b50 Сајт ЗУОВ-а, најаве]
 
|-
 
|-
 
|}
 
|}

Измена од 22. новембар 2016. у 10:36

бр. Датум Место Број учесника Линк ка најави
1 26/09/2015 Рибаре, Јагодина 30 Сајт ЗУОВ-а, најаве
2 27/09/2015 Свилајнац 30 Сајт ЗУОВ-а, најаве
3 3/10/2015 Београд 17 Сајт ЗУОВ-а, најаве
4 10/10/2015 Београд 27 Сајт ЗУОВ-а, најаве
5 16/01/2016 Београд 18 Сајт ЗУОВ-а, најаве
6 23/01/2016 Београд 18 Сајт ЗУОВ-а, најаве
7 12/03/2016 Панчево, ЕТШ "Паја Маргановић" 30 Сајт ЗУОВ-а, најаве
8 19/11/2016 Сурчин, ОШ "Вук Караџић" 24 Сајт ЗУОВ-а, најаве