Одржани семинари — разлика између измена

Извор: Семинари
Иди на навигацију Иди на претрагу
Ред 53: Ред 53:
 
|24
 
|24
 
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=d257c0b9-ac12-42ff-8a73-1cb6cf617b50 Сајт ЗУОВ-а, најаве]
 
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=d257c0b9-ac12-42ff-8a73-1cb6cf617b50 Сајт ЗУОВ-а, најаве]
 +
|-
 +
|[[9. семинар|9]]
 +
|10/12/2016
 +
|Стара Пазова
 +
|15
 +
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=8b963532-8ab1-421d-b954-c151be35b220 Сајт ЗУОВ-а, најаве]
 
|-
 
|-
 
|}
 
|}

Измена на датум 13:35, 13. децембар 2016.

бр. Датум Место Број учесника Линк ка најави
1 26/09/2015 Рибаре, Јагодина 30 Сајт ЗУОВ-а, најаве
2 27/09/2015 Свилајнац 30 Сајт ЗУОВ-а, најаве
3 3/10/2015 Београд 17 Сајт ЗУОВ-а, најаве
4 10/10/2015 Београд 27 Сајт ЗУОВ-а, најаве
5 16/01/2016 Београд 18 Сајт ЗУОВ-а, најаве
6 23/01/2016 Београд 18 Сајт ЗУОВ-а, најаве
7 12/03/2016 Панчево, ЕТШ "Паја Маргановић" 30 Сајт ЗУОВ-а, најаве
8 19/11/2016 Сурчин, ОШ "Вук Караџић" 24 Сајт ЗУОВ-а, најаве
9 10/12/2016 Стара Пазова 15 Сајт ЗУОВ-а, најаве