Одржани семинари — разлика између измена

Извор: Семинари
Иди на навигацију Иди на претрагу
Ред 3: Ред 3:
 
!Датум
 
!Датум
 
!Место
 
!Место
!Број пријављених учесника
+
!Број учесника
 
!Линк ка најави
 
!Линк ка најави
 
|-
 
|-
Ред 27: Ред 27:
 
|10/10/2015
 
|10/10/2015
 
|Београд
 
|Београд
|30
+
|27
 
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=727ce5b0-72d3-4b69-8c44-fd103f26f770 Сајт ЗУОВ-а, најаве]
 
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=727ce5b0-72d3-4b69-8c44-fd103f26f770 Сајт ЗУОВ-а, најаве]
 
|}
 
|}

Измена на датум 15:09, 13. октобар 2015.

бр. Датум Место Број учесника Линк ка најави
1 26/09/2015 Рибаре, Јагодина 30 Сајт ЗУОВ-а, најаве
2 27/09/2015 Свилајнац 30 Сајт ЗУОВ-а, најаве
3 3/10/2015 Београд 17 Сајт ЗУОВ-а, најаве
4 10/10/2015 Београд 27 Сајт ЗУОВ-а, најаве