Одржани семинари — разлика између измена

Извор: Семинари
Иди на навигацију Иди на претрагу
Ред 41: Ред 41:
 
|18
 
|18
 
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=00939202-6a2d-4dea-87e2-6b0265da7240 Сајт ЗУОВ-а, најаве]
 
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=00939202-6a2d-4dea-87e2-6b0265da7240 Сајт ЗУОВ-а, најаве]
 +
|-
 +
|[[7. семинар|7]]
 +
|12/03/2016
 +
|Панчево, ЕТШ "Паја Маргановић"
 +
|до 30
 +
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=2c318755-f0af-4f66-8568-a45d8c0e8eb7 Сајт ЗУОВ-а]
 
|-
 
|-
 
|}
 
|}

Измена на датум 16:03, 16. март 2016.

бр. Датум Место Број учесника Линк ка најави
1 26/09/2015 Рибаре, Јагодина 30 Сајт ЗУОВ-а, најаве
2 27/09/2015 Свилајнац 30 Сајт ЗУОВ-а, најаве
3 3/10/2015 Београд 17 Сајт ЗУОВ-а, најаве
4 10/10/2015 Београд 27 Сајт ЗУОВ-а, најаве
5 16/01/2016 Београд 18 Сајт ЗУОВ-а, најаве
6 23/01/2016 Београд 18 Сајт ЗУОВ-а, најаве
7 12/03/2016 Панчево, ЕТШ "Паја Маргановић" до 30 Сајт ЗУОВ-а