Одржани семинари — разлика између измена

Извор: Семинари
Иди на навигацију Иди на претрагу
м
Ред 5: Ред 5:
 
!Број пријављених учесника
 
!Број пријављених учесника
 
!Линк ка најави
 
!Линк ка најави
!Линк за пријаву
 
 
|-
 
|-
 
|[[1. семинар|1]]
 
|[[1. семинар|1]]
Ред 12: Ред 11:
 
|30
 
|30
 
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=bfebc45c-a2a3-4dfc-aed3-ea932ab33f36 Сајт ЗУОВ-а, најаве]
 
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=bfebc45c-a2a3-4dfc-aed3-ea932ab33f36 Сајт ЗУОВ-а, најаве]
|попуњен
 
 
|-
 
|-
 
|[[2. семинар|2]]
 
|[[2. семинар|2]]
Ред 19: Ред 17:
 
|30
 
|30
 
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=36d1c855-eff1-44ab-8203-11cf920d633f Сајт ЗУОВ-а, најаве]
 
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=36d1c855-eff1-44ab-8203-11cf920d633f Сајт ЗУОВ-а, најаве]
|попуњен
+
|-
 +
|3
 +
|3/10/2015
 +
|Београд
 +
|17
 +
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=7b781f5d-cfb4-42b0-941e-f73d42785b06 Сајт ЗУОВ-а, најаве]
 
|-
 
|-
 
|}
 
|}

Измена на датум 13:58, 5. октобар 2015.

бр. Датум Место Број пријављених учесника Линк ка најави
1 26/09/2015 Рибаре, Јагодина 30 Сајт ЗУОВ-а, најаве
2 27/09/2015 Свилајнац 30 Сајт ЗУОВ-а, најаве
3 3/10/2015 Београд 17 Сајт ЗУОВ-а, најаве