Одржани семинари — разлика између измена

Извор: Семинари
Иди на навигацију Иди на претрагу
Ред 24: Ред 24:
 
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=7b781f5d-cfb4-42b0-941e-f73d42785b06 Сајт ЗУОВ-а, најаве]
 
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=7b781f5d-cfb4-42b0-941e-f73d42785b06 Сајт ЗУОВ-а, најаве]
 
|-
 
|-
 +
|4
 +
|10/10/2015
 +
|Београд
 +
|30
 +
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=727ce5b0-72d3-4b69-8c44-fd103f26f770 Сајт ЗУОВ-а, најаве]
 
|}
 
|}

Измена на датум 15:08, 13. октобар 2015.

бр. Датум Место Број пријављених учесника Линк ка најави
1 26/09/2015 Рибаре, Јагодина 30 Сајт ЗУОВ-а, најаве
2 27/09/2015 Свилајнац 30 Сајт ЗУОВ-а, најаве
3 3/10/2015 Београд 17 Сајт ЗУОВ-а, најаве
4 10/10/2015 Београд 30 Сајт ЗУОВ-а, најаве