Одржани семинари — разлика између измена

Извор: Семинари
Иди на навигацију Иди на претрагу
Ред 39: Ред 39:
 
|23/01/2016
 
|23/01/2016
 
|Београд
 
|Београд
|30
+
|18
 
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=00939202-6a2d-4dea-87e2-6b0265da7240 Сајт ЗУОВ-а, најаве]
 
|[http://www.zuov.rs/programi1/detaljiSeminara2015.aspx?SeminarID=00939202-6a2d-4dea-87e2-6b0265da7240 Сајт ЗУОВ-а, најаве]
 
|-
 
|-
 
|}
 
|}

Измена на датум 12:39, 25. јануар 2016.

бр. Датум Место Број учесника Линк ка најави
1 26/09/2015 Рибаре, Јагодина 30 Сајт ЗУОВ-а, најаве
2 27/09/2015 Свилајнац 30 Сајт ЗУОВ-а, најаве
3 3/10/2015 Београд 17 Сајт ЗУОВ-а, најаве
4 10/10/2015 Београд 27 Сајт ЗУОВ-а, најаве
5 16/01/2016 Београд 18 Сајт ЗУОВ-а, најаве
6 23/01/2016 Београд 18 Сајт ЗУОВ-а, најаве