Предавачи

Извор: Семинари
Иди на навигацију Иди на претрагу

Предавачи на семинарима су:

Ђорђе Стакић

Тренерски тим

Ђорђе Стакић, рођен 1982. у Крупњу. Математичу гимназију и Математички факултет (смер рачунарство и информатика) завршио је у Београду. На докторским студијама информатике на истом факултету је положио све испите. На Википедији на српском језику је активан од маја, а администратор је од јула 2004. године. У Викимедији Србије је од њеног оснивања 3. децембра 2005. Тренутно је у Управном одбору Викимедије Србије.

Филип Маљковић

Филип Маљковић, рођен 1987. у Панчеву, завршио је Електротехнички факултет 2011. као мастер инжењер електротехнике и рачунарства. На Википедији је активан од септембра 2004. године, а у Викимедији Србије је од њеног оснивања, 3. децембра 2005. Тренутно је у Управном одбору Викимедије Србије и на функцији је председника удружења.

Ивана Маџаревић

Мастер инжењер организационих наука, смер Организација пословних система, менаџер пројеката и заједнице Викимедије Србије.

Мирослав Лоци

Дипломирани професор арапског језика и књижевности, члан Управног одбора Викимедије Србије.

Небојша Ратковић

Мастер економиста, менаџер образовног програма Викимедије Србије.

Милица Жарковић

Дипломирани педагог, менаџер образовног програма Викимедије Србије.

Светлана Јовановић

Светлана Јовановић рођена је 23. децембра 1971. године у Београду. На факултету организационих наука у Београду стекла је звање дипломирани инжењер организационих наука, одсека за информационе системе. На истом факултету запослена је од 2007. године као асистент. Са Викимедијом Србије сарађује од 2010. године као партнер у реализацији образовног програма.

Јасмина Николић

Асистент за шпанску књижевност и виши лектор на катедри за иберијске студије Филолошког факултета Универзитета у Београду.

Урош Миливојевић

Наставник историје у ОШ „Павле Поповић“, Вранић, Београд.