Predavači

Izvor: Семинари
Izmena od 13:44, 16. jun 2017. od strane korisnika Nebojša Ratković (razgovor | doprinosi)
Idi na navigaciju Idi na pretragu

Predavači na seminarima su:

Đorđe Stakić

Trenerski tim

Đorđe Stakić, rođen 1982. u Krupnju. Matematiču gimnaziju i Matematički fakultet (smer računarstvo i informatika) završio je u Beogradu. Na doktorskim studijama informatike na istom fakultetu je položio sve ispite. Na Vikipediji na srpskom jeziku je aktivan od maja, a administrator je od jula 2004. godine. U Vikimediji Srbije je od njenog osnivanja 3. decembra 2005. Trenutno je u Upravnom odboru Vikimedije Srbije.

Filip Maljković

Filip Maljković, rođen 1987. u Pančevu, završio je Elektrotehnički fakultet 2011. kao master inženjer elektrotehnike i računarstva. Na Vikipediji je aktivan od septembra 2004. godine, a u Vikimediji Srbije je od njenog osnivanja, 3. decembra 2005. Trenutno je u Upravnom odboru Vikimedije Srbije i na funkciji je predsednika udruženja.

Ivana Madžarević

Master inženjer organizacionih nauka, smer Organizacija poslovnih sistema, menadžer projekata i zajednice Vikimedije Srbije.

Miroslav Loci

Diplomirani profesor arapskog jezika i književnosti, član Upravnog odbora Vikimedije Srbije.

Nebojša Ratković

Master ekonomista, menadžer obrazovnog programa Vikimedije Srbije.

Milica Žarković

Diplomirani pedagog, menadžer obrazovnog programa Vikimedije Srbije.

Svetlana Jovanović

Svetlana Jovanović rođena je 23. decembra 1971. godine u Beogradu. Na fakultetu organizacionih nauka u Beogradu stekla je zvanje diplomirani inženjer organizacionih nauka, odseka za informacione sisteme. Na istom fakultetu zaposlena je od 2007. godine kao asistent. Sa Vikimedijom Srbije sarađuje od 2010. godine kao partner u realizaciji obrazovnog programa.

Jasmina Nikolić

Asistent za špansku književnost i viši lektor na katedri za iberijske studije Filološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Uroš Milivojević

Nastavnik istorije u OŠ „Pavle Popović“, Vranić, Beograd.